Neymar verschijnt in Netflix-reeks 'La Casa de Papel'

Neymar verschijnt in Netflix-reeks 'La Casa de Papel'

"Ik heb mijn droom gerealiseerd door in mijn favoriete serie mee te spelen", tweette Neymar, die op sociale media met de hashtag '#nuevofichaje' (nieuwe aanwinst) zinspeelde op aanhoudende transferperikelen. De boodschap gaat gepaard met een video waarop de Braziliaan het typische Dali-masker afzet.

Eu pude realizar meu sonho e fazer parte da minha série favorita. E agora eu posso compartilhar o João com todos vocês !

Gracias @lacasadepapel !#LCDP3 #nuevofichaje #lacasadepapel pic.twitter.com/fxwWieoP0N

— Neymar Jr (@neymarjr) 27 augustus 2019

Netflix zette gisteren nieuwe versies online van afleveringen 6 en 8 van seizoen drie. Daarin vertolkt Neymar de rol van een Braziliaanse monnik, genaamd Joao.

Rechtszaak geklasseerd

Seizoen drie van 'La Casa de Papel' verscheen al op 19 juli op Netflix, maar zonder Neymar. Door een verkrachtingszaak beslisten de programmamakers om de scènes met de Braziliaanse voetbalvedette te schrappen. Die rechtszaak werd eerder deze maand zonder gevolg geklasseerd, waarop de makers beslisten om de afleveringen met Neymar alsnog online te plaatsen.

Neymar ligt nog onder contract bij PSG, maar komt niet in actie voor de Franse landskampioen. De vedette heeft zijn zinnen gezet op een vertrek.

Chargement
Tous