Negen op tien heeft erotische fantasie over collega

Negen op tien heeft erotische fantasie over collega

De site legde een vragenlijst voor aan ruim 8.300 leden. Ruim de helft (62%) zegt dat ze zich tijdens het kerstfeestje van het werk willen laten "meeslepen door hartstocht". Opvallend is dat de meesten het liefst de bezemkast in willen duiken met iemand die óók een relatie heeft.

Flirten

Als we het onderzoek van de datingsite mogen geloven, wordt er bovendien heel wat afgeflirt op bedrijfsfeestjes. Meer dan 80% bekent dat ze wel eens hebben geflirt met een collega op een feest van de baas. Meestal blijft het wel bij giechelen en knipogen, want 'slechts' 36% zegt daadwerkelijk seks te hebben gehad met een andere werknemer.

Volgens Sigurd Vedal, de oprichter van de pikante site, is het logisch dat mensen wilde fantasieën hebben over collega's. ",Als je je verveelt op je werk en je gedachten beginnen af te dwalen, dan is het maar normaal dat je collega's in je fantasieën verschijnen'', aldus Vedal. "Kerstfeest en feestjes aan het eind van het jaar zijn een fantastische gelegenheid voor mensen om iets meer te maken van hun kantoorflirt.''

Of deze resultaten te veralgemenen zijn naar elke werkvloer, is bedenkelijk. Victoria Milan staat namelijk bekend als een datingsate voor mensen die willen vreemdgaan.