Negen hebbedingetjes voor fervente pendelaars

Negen hebbedingetjes voor fervente pendelaars

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent op zoek gaan naar uiterst originele cadeaus om de de mensen rondom je mee te verrassen. Maar heb je deze keer geen idee wat te kopen? Dan kan deze lijst je misschien helpen voor die ene fervente pendelaar van de familie of vriendengroep.

De multifunctionele iPad-case

Het ideale cadeau voor de multitasker on the move. Deze case beschermt zowel je documenten als je iPad en je schrijfgerief.

Te koop via Etsy.

Hippe bladwijzers

Echte boekenwurmen kunnen niet weerstaan aan de geur van vers papier en een bladwijzer die mooi is vormgegeven. Daarom ontwierp de Turkse designer Ethem Onur Bilgiç deze prachtige bladwijzers die gebaseerd zijn op klassiekers zoals Moby Dick en 1984.

Meer informatie vind je op zijn website.

Toilettas of backgammon?

Claire Vivier staat bekend om haar beruchte handtassen in alle formaten. Speciaal voor reizigers ontwierp ze deze toilettas die ook kan dienen als spelbord voor een potje backgammon. Voor het geval je je moest vervelen onderweg.

Te koop via haar website.

PocketCell Duo

Toevallig je mp3-speler vergeten op te laden voor een lange treinrit? Dan helpt deze oplader je uit de nood. Je hebt er geen stopcontact voor nodig en je kan er zelfs twee voorwerpen tegelijk op aansluiten, speciaal voor diegene die extra vergeetachtig zijn.

Kopen kan via deze website.

Braza Secret Stash

Welke plaats is er veiliger om je geld en bankkaarten te bewaren dan tussen je borsten? Exact, vandaar deze handige uitvinding.

Te koop via Amazon.

Manicureset voor mannen

Niet alleen vrouwen willen goed voor de dag komen, maar ook mannen willen natuurlijk dat ze gezien worden. En met deze stoere manicureset kan je nog snel voor de finishing touch zorgen.

Verkocht door Thrillist.

De ultieme koffiebeker

Reizen in stijl doe je met deze koffiebeker in de vorm van een cameralens. Want ook je dierbaarste drankje in de ochtend verdient een mooi omhulsel.

Te koop via Amazon.

De sandwichbike

De sandwichbike is een houten fiets die je zelf in elkaar moet steken. Ideaal voor als je dat stukje na je treinrit niet meer wil wandelen.

Meer informatie over deze fiets vind je hier.

De kleinste kurkentrekker

Met de kleinste kurkentrekker ter wereld ben je altijd en overal voorbereid om goed nieuws te vieren of een onverwachts feestje te starten.

Te koop via svpply.com.