Neem een kijkje achter de schermen bij EDF Luminus tijdens Open Bedrijvendag

door
Kevin
Leestijd 2 min.

Deze zondag is een hoogdag voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de werking van allerlei bedrijven. Het is dan namelijk weer Open Bedrijvendag, de dag van het jaar waarop een heel aantal bedrijven de deuren opent en iedereen eens achter de schermen laat kijken. De gloednieuwe Corda Campus in Hasselt neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag. Dat is goed nieuws voor wie benieuwd is naar de werking van een energieproducent want EDF Luminus, het bedrijf achter het merk Luminus, is één van de tien bedrijven op de Corda Campus die deelneemt aan Open Bedrijvendag.

De Corda Campus is een internationaal toonaangevende technologiecampus op het gebied van technologie, hightech, ICT en media. Heel wat innovatieve ondernemingen en instellingen hebben er een kantoor, wat zorgt voor een gedreven business community voor tal van innoverende bedrijven en start-ups. Momenteel werken er zo'n 2.300 mensen in 61 bedrijven.

Speciaal voor Open Bedrijvendag is er een route uitgestippeld die je op een aangename manier langs de tien deelnemende Corda-bedrijven brengt. Zo toont IPG een contactcenter waar je zelf in de rol van Advisor kan kruipen, kan je bij telecombedrijf Mobile Vikings hun technologische speeltuin ontdekken en bij ADO-Icarus maak je met een hindernissenparcours kennis met de uitdagingen die een rolstoelgebruiker dagelijks moet overwinnen.

EDF Luminus verwelkomt zondag bezoekers in hun kantoor op de Corda Campus. Daar kunnen bezoekers de lokale projecten en samenwerkingen van het bedrijf ontdekken, de geëgangeerde medewerkers aan het werk zien en kennismaken met de toekomstgerichte werking van de energieproducent. Kortom, je krijgt er te zien dat een team met kennis van zaken dagelijks op zoek gaat naar praktische oplossingen om iedereen van energie te voorzien.

Na afloop van de route kan je in primeur terecht in het Lounge Cafe van de Campus voor een drankje. Open Bedrijvendag loopt zondag 5 oktober van 10u tot 17u. Een ideale daguitstap voor op zondag dus!