Nederlandse zangeres in tranen na interview: "Ik wilde het zo goed doen!"

Nederlandse zangeres in tranen na interview: "Ik wilde het zo goed doen!"

Het nummer ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht' doet het momenteel erg goed in de Nederlandse hitlijsten. Leuk voor zangeres Maan, al wil ze er vooral ook een boodschap mee overbrengen. De 22-jarige brunette benadrukt het belang om jezelf kwetsbaar te kunnen opstellen.

"Niet zo goed als ik had gewild"

Zelf kampt ze met een obsessieve vorm van perfectionisme waardoor ze vaak te streng is voor zichzelf. Onlangs interviewde ze de wereldberoemde popster Dua Lipa. Hoewel ze enorm uitkeek naar haar ontmoeting met de 24-jarige zangeres, speelde haar perfectionisme haar alweer parten. “Hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. Ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. Ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild. Ik reed terug, het gesprek herhaalde zich in m'n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild i.p.v. hoe super duper vet het was dat ik gewoon naast haar zat en een gesprek met haar had gevoerd... Waar ik dus hoopte en had verwacht dat ik weg zou gaan met het gevoel van: ‘aaaah ik heb het gewoon gedaan en ben het gelukkigste meisje van de wereld' werd dat overgenomen door m'n perfectionistische ik en tranen... Een soort rupsje nooit genoeg en nooit góed genoeg voor mezelf”, schrijft ze op Instagram.

Loslaten

Maan wil andere mensen aansporen om dergelijke gevoelens te durven uiten. “Soms lijkt alles zo perfect, maar dan voel je dat vanbinnen gewoon niet zo, en dan is het ook oké om je daar aan over te geven. Niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. Laat het los. Emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt”, besluit ze.

https://www.instagram.com/p/B7yeADagPKy/

Hieronder het nieuwste liedje van Maan: ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht'.

https://www.youtube.com/watch?v=j-HkuKxTYEU