Natalia onder vuur door reis in coronatijden: "Ik had haar nog gewaarschuwd"

Natalia onder vuur door reis in coronatijden: "Ik had haar nog gewaarschuwd"

De 40-jarige zangeres trok onlangs met haar vriend en dochter naar haar tweede huis op het Caribische eiland toen het nog een groene zone was. Intussen is Barbados een rode zone. Dat had zij op voorhand niet kunnen weten, maar toch vinden heel wat mensen het ongepast dat ze in coronatijden reist. “Ik vind het zeer jammer dat er toch gereisd wordt in deze coronaperiode, waarin reizen ten strengste wordt afgeraden”, “Als BV heb je toch deels een voorbeeldfunctie?” en “Dat ziet er superleuk uit, maar in deze moeilijke periode is dit niet oké. Een jaartje uitstel is geen afstel, hé”, klinkt het onder meer in de reacties.

"Niets verkeerd gedaan"

Haar manager Stijn Peeters reageert nu in Dag Allemaal op de commotie. “Ik vind niet dat bekende mensen per se een voorbeeldfunctie hebben, al moeten ze wel beseffen dat de impact van wat zij doen of zeggen groter is dan bij anderen. Toen Natalia volledig werkloos thuis zat door corona en daarom besloot om naar haar tweede huis in Barbados te gaan, heb ik haar gewaarschuwd dat ze daar opmerkingen over zou krijgen. Zij besefte dat maar al te goed, maar ze weet ook dat zij niks tegen de regels heeft gedaan. Barbados was op dat moment een groene reisbestemming. En dan is dat oké voor haar. Dat gerommel op de sociale media neemt Natalia erbij, zij kan dat wel aan”, legt hij uit.

Gezonde dosis verstand

Op haar Instagram maakt ze dat laatste zelf ook nog eens duidelijk. “Ik ben geen meeloper en pik niet zomaar alles waarmee men me wil voeden. Ook niet de negatieve commentaren van mensen die hun frustraties graag uitwerken op mijn profiel. Daar komt die gezonde dosis verstand dan weer bij kijken! Want ik voel me al zeker niet verplicht om me te bewijzen of goed te doen voor iedereen, dat is ook gewoon niet haalbaar. Instagram is voor mij geen plaats om te zagen en klagen over persoonlijke issues. Ik wil het positief houden en de mensen een lach op hun gezicht toveren of ervoor zorgen dat ze wat positieve energie binnenkrijgen. Ik heb voor dit platform gekozen om peace and love te verspreiden en af en toe awareness te creëren. We zijn allemaal anders en soms komt dat bij mensen verkeerd of gewoon anders binnen. So be it. Ik wens alle haters toch nog veel warmte toe, ook al wil ik hun dumbass soms naar de maan schieten”, klinkt het.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)