Naaktrestaurants veroveren de wereld

Naaktrestaurants veroveren de wereld

De organisatie Dine Naked Bristol wil mee op de kar springen van de eettenten voor klanten die in adamskostuum willen tafelen. In plaats van zelf een restaurant te openen, sporen ze andere etablissementen aan om poedelnaakte gasten te serveren.

Elke maand

Eerder deze week vond al een eerste editie plaats in het pizzarestaurant Flour and Ash. De tickets voor deze avond waren op drie dagen tijd uitverkocht, dus wegens het overdonderende succes wordt er nog een vervolg gebreid aan het pop-upevenement. Will Bryson van Dine Naked Bristol hoopt elke maand een avond te organiseren waar mensen uit eten én uit de kleren kunnen gaan.

"De media tonen vaak een bepaald, gefotoshopt beeld van hoe een lichaam er moet uitzien, waardoor veel mensen een negatief zelfbeeld hebben", vertelt Bryson aan Bristol Post. "Daar willen we verandering in brengen. Naakt eten is volgens ons de perfecte methode: het restaurant is een veilige, vriendelijke plek waar je in je blootje kan zitten, zonder schrik te hebben dat mensen je beoordelen."