Naakte vrouw veroorzaakt verkeerschaos

In Houston, Texas klom een naakte vrouw op een vrachtwagen en begon ze uitbundig te dansen. Dat zorgde voor de nodige verkeersobstructie. De vrouw raakte eerder die dag verzeild in verkeersongelukken, waarna ze vluchtmisdrijf pleegde.
door
delphine
Leestijd 1 min.

In de ochtend raakte de vrouwelijke chauffeur al betrokken bij twee ongelukken. Iets later veroorzaakte ze een derde ongeval waardoor ze met haar auto op de middenberm van de snelweg knalde. De vrouw vond er niks beters op dan zich uit te kleden en op een truck te klimmen.

Bovenop de vrachtwagen begon ze haar volslanke lichaam te bewegen met wansmakelijke taferelen tot gevolg. Pas twee uur later stond de vrouw met beide voeten op de grond. Daarna werd ze naar het ziekenhuis afgevoerd. Hoogstwaarschijnlijk heeft de Amerikaanse twerkster psychische problemen. Het verkeerd werd twee uur lang in beide richtingen afgesloten.

here is a pic of a lady in Houston dancing on a truck naked because she got hit... traffic was backed up for miles pic.twitter.com/udx2kEeovB

— Chadd Phillips (@ChaddPhill3) March 7, 2016