Na Tatyana Beloy duiken ook deze BV's halfnaakt de sneeuw in voor de #icequeenchallenge (foto's)

Na Tatyana Beloy duiken ook deze BV's halfnaakt de sneeuw in voor de #icequeenchallenge (foto's)

"Let's start this #ICEQUEENCHALLENGE", schreef actrice en presentatrice Tatyana Beloy afgelopen weekend onder een ijskoud Instagram-kiekje. Ze ligt er in niet meer dan een zwarte onderbroek, slippers en een muts op het verse sneeuwtapijt. Ze daagde daarbij ook enkele vriendinnen uit om hetzelfde te doen. De zwangere actrice Charlotte Anne Bongaerts, net als Beloy bekend van 'Gent West', schoot meteen uit de kleren:

Maar daar bleef het niet bij. Ook Katja Retsin, Evi Hanssen, Bieke Illegems en Kato Callebaut besloten zich in bikini, badpak of ondergoed in hun tuin te wagen.

"Gevoel écht te leven"

Hilde de Baerdemaeker legt dan weer uit dat ze al twee jaar regelmatig in het ijskoude water duikt met de methode van Wim 'The Iceman' Hof. "Nu we allemaal maar half mogen leven vind ik het top dat er toch ook veel mensen zijn die zichzelf het gevoel écht te leven geven door een zotte #icequeenchallenge bijvoorbeeld", schrijft de actrice erbij.

Hoewel de meeste ijskoninginnen vrouwen zijn, wagen ook enkele zeldzame mannen zich aan de uitdaging. Ketnet-musicalacteur Matthew Michel accepteerde het verzoek van Tatyana Beloy en ging uit de kleren om een sneeuwengel te maken.