Na de mile high club is er nu ook de mile low club

Na de mile high club is er nu ook de mile low club

Het moet toch snel vervelen, luxereizen. Nadat je alle Hilton hotels hebt gehad, worden de Marriott hotels ook saai. Gelukkig komt Oliver's Travels nu met een originele maar wel zeer dure hotelkamer.

De Lover's Deep is een private onderzeeër, die je kan huren voor een slordige 100.000 euro per persoon per nacht. Het is een soort vakantiewoning in de Caraïben. Voor je de reis begint, moet je je specifieke wensen doorgeven aan de conciërge. Een romantische wandeling of diner op een afgelegen eiland, waar je dan naartoe vaart met de onderzeeër, zitten in het mogelijke pakket.

Aan boord van de onderzeeër zorgen de glazen ramen voor een uniek panorama. Er is ook slechts een bemanning van drie mensen, de kapitein, een kok en een butler. Zij hebben hun geluidsdichte leefruimte aan de andere kant van de onderzeeër.

De kok heeft voor de passagiers zelfs een speciaal afrodisiaca-menu samengesteld bestaande uit oesters, kaviaar en veel chocolade.

Bij Oliver's Travels weten ze dat 100.000 euro per nacht per persoon een zeer hoog bedrag is. Maar ze kunnen die prijs vragen, aangezien er niet vele andere reisagenten zijn die je een privé-onderzeeër kunnen aanbieden.