Na 13 jaar is koppel eindelijk verlost van wekker in muur

Een kleine maand geleden haalde het Amerikaanse koppel Jerry en Sylvia Lynn het wereldnieuws. Al meer dan dertien jaar werden ze geteisterd door een wekker die vast zat in hun muur. Dankzij enkele barmhartige samaritanen zijn ze nu eindelijk verlost van het irritante lawaai.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

In 2004 liet de man des huizes per abuis een wekker vallen in een ventilatiegat. Sindsdien begon het toestel elke dag onverbiddelijk te rinkelen om 18u50. "De wekker begint zacht, maar bouwt dan op", legde Sylvia Lynn eerder al uit. "Op het einde zijn de klanken heel luid en volgen ze elkaar snel op."

Na enkele maanden had het koppel vrede genomen met het dagelijkse gerinkel. Bijgevolg lieten ze het apparaatje zitten in hun muur. Maar toen hun verhaal vorige maand viraal ging, besloten enkele sympathiekelingen te hulp te schieten.

Nieuwe plek

Een aantal medewerkers van een airconditioningbedrijf kwam langs om de wekker uit de muur te halen. "Het was de eerste keer dat we een alarm moesten verwijderen", grapt een van hen tegen CBS Pittsburgh. Jerry en Sylvie gaan het toestel niet in de prullenbak gooien, integendeel. Ze zijn van plan om het een prominente plaats in huis te geven.