Mysterieus postpakket met bizar adres is eindelijk afgeleverd

Mysterieus postpakket met bizar adres is eindelijk afgeleverd

Cust is een Nieuw-Zeelands dorp met slechts 450 inwoners. Dus als Tammie McGrath, manager van het postsorteercentrum, op haar werk postpakketten aan het sorteren is, weet ze meestal naar wie wat moet gaan. Tot ze op een dag een doosje in haar handen kreeg met enkel de beschrijving 'een boerderij aan het einde van een lange oprit met koeien, tegenover het café van Cust of in de buurt ervan'. Gelukkig stond er ook nog op dat het voor Kay en Phillip was. Met die informatie moest de vrouw op zoek gaan naar de geadresseerden.

Facebook 

Normaal zou McGrath het postpakket terugsturen, maar voor één keer besloot ze een foto te maken en een oproep op Facebook te plaatsen. Haar berichtje werd meer dan 2000 keer gedeeld en al gauw begonnen de eerste tips binnen te komen. Het pakketje kwam uiteindelijk terecht bij Kay Worthington, die samen met haar man Philip op een boerderij nabij Cust woont. "Ik had geen flauw benul van wie het kon zijn”, vertelt de vrouw aan de New Zealand Herald.

Bedankje 

De afzender bleek uiteindelijk een oudere dame te zijn die samen met haar schoondochter regelmatig bij Kay en Philip ging eten. Als een bedankje stuurde ze enkele zelfgemaakte handdoeken op. Met veel media-aandacht als gevolg.