Music For Life krijgt nieuwe locatie

Music For Life krijgt nieuwe locatie

Het was al een tijdje geweten dat Studio Brussel op zoek was naar een nieuwe locatie voor z'n paradepaardje. Gisteren maakte presentatrice Linde Merckpoel de kersverse verblijfplaats op spectaculaire wijze bekend. Via Facebook live was te zien hoe ze met een helikopter vertrok vanuit het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre richting Oost-Vlaanderen. Op het moment suprême maakte de roodharige spring-in-‘t-veld een parachutesprong om uiteindelijk te landen in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

En weg is ze...! @lindemerckpoel #MusicForLife pic.twitter.com/KaQ5XYwgtC

— Studio Brussel (@stubru) 19 april 2017

Prachtig natuurgebied

Achteraf gaf Merckpoel toe dat ze best zenuwachtig was voor de sprong. "Ik dacht dat ik ging doodgaan van de stress, maar op een bepaald moment was ik ook een beetje emotioneel, het was zo mooi, de zon scheen", klinkt het. "Ik ben zo blij dat dit onze nieuwe thuis is." Ook Jan Van Biesen, het nethoofd van de radiozender, kan de locatie best pruimen. "Domein Puyenbroeck heeft alle nodige faciliteiten en is vlot bereikbaar", reageert hij. "Maar het is vooral een prachtig natuurgebied dat tijdens de week voor Kerstmis de warme ontmoetingsplaats zal worden."

Studio Brussel / Jokko

De Warmste Week is elk jaar het hoogtepunt van Music For Life. Een week lang laten drie StuBru-presentatoren zich opsluiten en draaien ze verzoekplaatjes in ruil voor een bijdrage voor een goed doel. Vorig jaar werd een recordbedrag van ruim 7,8 miljoen euro verzameld voor meer dan duizend goede doelen.

Traditiegetrouw vindt de Warmste Week plaats tijdens de eindejaarsperiode. Dit jaar loopt de actie van 18 tot en met 24 december.