Mrs Wolowitz uit The Big Bang Theory is overleden

Mrs Wolowitz uit The Big Bang Theory is overleden

Carol Ann Susi overleed gisteren in Los Angeles. De actrice die we het best kennen als de schreeuwerige en veeleisende moeder van Howard Wolowitz uit The Big Bang Theory was 62 jaar. Susi was een geliefd lid van de cast.

Kunal Nayyar, die Raj speelt, de beste vriend van Howard, zei dat zijn hart gebroken was. "Ik zal je glimlach missen. Jouw geest is voor altijd bij ons." Melissa Rauch, Bernadette uit de show, tweette dat ze dankbaar was om Carol Ann Susi gekend te hebben. "Ze zal voor altijd in mijn hart zijn."

Warner Bros. en de producenten van de populaire comedyshow toonden ook hun respect voor Susi. "Ongezien door de kijkers, groeide het karakter van een mevrouw Wolowitz uit tot een mysterie gedurende de acht seizoenen. Wat geen mysterie was, was het immense talent en komische timing van Carol Ann die tijdens elke verschijning in de show zichtbaar waren. Naast haar talent was Carol Ann een constant bron van vreugde en vriendelijkheid voor iedereen."

Susi begon haar carrière in 1970 met gastoptredens bij veel bekende shows als Seinfeld, Married with Children, Ugly Betty en Greys Anatomy.