Moeder pleegt zelfmoord nadat haar jaloerse ex-vriend sekstape verspreidt

Moeder pleegt zelfmoord nadat haar jaloerse ex-vriend sekstape verspreidt

Veronica Rubio had vijf jaar geleden een relatie met de man, maar intussen had ze iemand anders leren kennen, waarmee ze later ook trouwde en twee kinderen kreeg. De ex kon het niet verkroppen dat hij door haar afgewezen werd, en stuurde een sekstape van hun tweeën naar haar collega's.

In paniek

Toen de 32-jarige vrouw op haar werk kwam en te horen kreeg dat er een sekstape van haar de ronde deed, raakte ze in paniek. “Ze werd erg zenuwachtig en ging vroeger naar huis omdat ze de druk niet aankon, niet alleen hier maar ook in haar familie. Ze wilde gewoon dat het overwaaide en dat mensen stopten met erover te praten. Daarom diende ze ook geen klacht in bij de politie”, vertelde een collega aan Metro.co.uk.

Rubio excuseerde zich bij haar man, maar een dag later werd ze levenloos aangetroffen in haar huis in Alcala de Henares, vlakbij Madrid.

Bedrijf onder vuur

Het bedrijf waar ze werkte, CNH Industrial in San Fernando de Henares, ligt nu onder vuur. Hoewel haar baas haar een andere functie en ziekteverlof aanbood – wat ze weigerde – wordt het bedrijf kwalijk genomen dat ze niet beter bijgestaan werd.

Wie in Spanje zonder toestemming een video verspreidt die het privéleven aantast van degene die erin te zien is, riskeert een gevangenisstraf van drie maanden tot een jaar.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be