Moderne Romeo en Julia worden bijna gelijktijdig geboren

Moderne Romeo en Julia worden bijna gelijktijdig geboren

Vergeet Verona, de nieuwste versie van 'Romeo en Julia speelt zich af in het Coastal Carolina Hospital in Hardeeville. Op amper achttien uur tijd hielp dezelfde dokter met de geboorte van een jongen en een meisje, die de naam Romeo en Juliet kregen.

Opmerkelijk is dat de naamkeuze totaal toevallig is. De gezinnen kennen elkaar niet en hadden hun kinderen ook niet vernoemd naar het befaamde theaterstuk van William Shakespeare.

Lees ook

"We hadden de naam maanden geleden al gekozen", vertelt de moeder van Juliet aan ABC News. We wilden een naam die met een 'J' begint, zodat die bij de naam van onze zoon Jonas past. Terwijl we de tv-serie 'Psych bekeken, ontdekten we de naam Jules en daarop baseerden we ons voor Juliet."

"Het grappige is dat we hem niet naar de Romeo van Shakespeare vernoemd hebben", verduidelijkt de andere kersverse moeder. "We hebben hem naar Rome Santos vernoemd, een zanger die mijn echtgenoot en ik fantastisch vinden."

Het duo heeft ook al heel wat fans dankzij de kinderfotograaf in het ziekenhuis, Cassie Clayshulte. Zij fotografeerde de baby's en deelde de foto's op Facebook. "We hebben al besproken dat als ze ooit trouwen, dat ik de trouwfoto's mag maken", lacht Clayshulte. De kinderen zullen elkaar waarschijnlijk nog zien, want de ouders hebben beloofd om samen een fotoshoot te organiseren op hun eerste verjaardag. Het thema? Romeo en Julia, natuurlijk.

https://www.facebook.com/CassieClayshultePhotography/posts/840312152773443