Model heeft maar liefst 98% van haar lichaam laten tatoeëren (foto's)

Model heeft maar liefst 98% van haar lichaam laten tatoeëren (foto's)

Amber Luke is een 25-jarig Instagrammodel uit Brisbane (Queensland). Op haar 16de raakte ze gefascineerd door tatoeages en liet ze er aan de lopende band zetten. Intussen heeft ze bijna 600 tattoos die haar in het totaal zo'n 42.000 euro gekost hebben. Haar lichaam staat daarmee voor 98 procent vol met inkt, inclusief haar ogen, waarbij de oogbollen geïnjecteerd werden met blauwe inkt en ze drie weken lang blind was.

Plastische chirurgie

Naast de overdosis aan tatoeages liet Luke tevens aan haar lichaam werken. Zo onderging ze een borst- en bilvergroting, werden haar wangen en lippen opgevuld en liet ze een tongsplitsing doen. Allemaal goed voor 59.000 euro.

Geen schrik voor oude dag

Luke legt uit dat ze vroeger niet tevreden was met haar uiterlijk. “Ik haatte hoe ik eruitzag. Dat was ik niet. Ik was saai. In de afgelopen jaren ben ik geëvolueerd naar wie ik wil zijn en hoe ik eruit wil zien, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik maak me geen zorgen over hoe ik eruit ga zien als ik 70 ben. Uiteindelijk is mijn lichaam het enige wat ik mee kan nemen in mijn graf”, vertelde ze aan Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/CEvMSvbDMeF/

https://www.instagram.com/p/CEYaM_DDE73/