Miss België in nieuwe videoclip dj-duo Alvar en Millas

Miss België in nieuwe videoclip dj-duo Alvar en Millas

Het Vlaamse dj-duo Alvar en Millas heeft voor hun nieuwe videoclip Miss België kunnen strikken. Annelies Törös werd op 10 januari  2015 gekroond tot Miss België. De inhoud van de video moet voorlopig nog geheim blijven maar ze kon toch al vertellen dat het in ware James Bond-stijl werd gefilmd.

Er kwam een helikopter aan te pas en in één van de scènes heb ik zelfs een echt geweer in mijn handen. Schieten hoeft gelukkig niet, ik heb het nu eenmaal niet met wapens. Ik hou ook niet zo van actiefilms. geef mij maar een grappige film of een romantische komedie. Maar net daarom was het wel een boeiende kans om  in deze videoclip mee te spelen', aldus de 19-jarige communicatiestudente in Gazet van Antwerpen. 'Deze ervaring wou ik niet missen. Mijn acteerdebuut is goed meegevallen.'

Alvar en Millas uit Lier stonden al op Laundry Day, Summerfestival en Tomorrowland. Ze waren ook te gast bij Dance Valley in Nederland en waren ook al dj's in de grootste club van Ibiza. Het dj-duo maakte al remixen van nummers van Beyoncé en Britney Spears.

De videoclip wordt gelanceerd op 15 maart.