Minnaar zit 14 uur verstopt onder bed

Minnaar zit 14 uur verstopt onder bed

De man, genaamd Kane, deed zijn relaas op de Australische radio. Tijdens het interview vertelde hij dat hij met een vrouw in bed beland was nadat ze enkele privéberichten hadden verstuurd naar elkaar. Het was Kane al opgevallen dat er een man op de foto's van de vrouw stond, maar zijn date verklaarde dat ze ondertussen uit elkaar waren. Dat de foto's wel nog online stonden, vond Kane "een beetje raar".

Parkeerinstructies

"We bleven een paar dagen lang met elkaar praten en uiteindelijk nodigde ze me bij haar thuis uit", zegt Kane. Hij kreeg zeer specifieke parkeerinstructies van zijn date. "Toen ging er wel een lampje bij me branden." Maar de vrouw wist hem te overtuigen door te zeggen dat de buren anders raar zouden opkijken.

Achterdeur

Alles verliep zoals verwacht tot dat het goed fout liep tijdens hun vrijpartij: haar vriend kwam thuis. "Ze flipte, sprong van me af en begon rond te rennen. Ze zei: 'Ga door de achterdeur, ga door de achterdeur!' Ondertussen raapte ik al mijn kleren bijeen."

Maar uiteindelijk raakte Kane niet meer op tijd bij de achterdeur. In paniek dook hij onder het bed. "Ik had bedacht dat ik wel weg kon sluipen als hij zou gaan douchen, maar haar vriend ging direct op het bed liggen. Ik kon nergens heen."

Snurken

Daar lag Kane dan. Hij durfde de confrontatie niet aan te gaan en een dutje zat er ook al niet in. "Ik was bang dat ik zou gaan snurken. Het was een zootje." Uiteindelijk heeft de Australiër veertien uur onder het bed doorgebracht. De vriend van de vrouw lag er van 20.00 's avonds tot 09.30 's ochtends. Daarna kon Kane ook eindelijk vertrekken. Hij heeft zijn date sinsdien niet meer gesproken. De vrouw blokkeerde hem zonder toelichting op alle sociale media.