Miljonair betaalt 4.500 euro om hem te vergezellen op festival en tent op te zetten

Miljonair betaalt 4.500 euro om hem te vergezellen op festival en tent op te zetten

Een miljonair is op zoek naar iemand die hem deze zomer een heel 'normale' festivalervaring kan bieden, waarbij hij zich mengt met mensen met minder geld - terwijl hij nog steeds van zijn gebruikelijke luxe geniet.

De niet nader genoemde man wil een 'festivalconciërge' inhuren die hem zal helpen met de basis, zoals het kopen van kampeerbenodigdheden, het inpakken en het opzetten van een tent.

En naast het ontvangen van je toegang tot de populairste Europese muziekevenementen, ontvang je ook zo'n 4.500 euro per festival.

Hush Hush

De man, die beweert nog nooit op een festival te zijn geweest en het gevoel heeft dat hij iets mist, kwam in contact met de luxe online marktplaats Hush Hush om de juiste kandidaat voor de unieke baan te vinden.

Voor het aanvragen van de rol zijn er echter een paar vereisten: je moet minimaal 18 jaar oud zijn, goede ervaringen hebben opgedaan bij het bijwonen van festivals en een geldig paspoort hebben.

En hoewel het meeste werk vrij eenvoudig klinkt, zijn er een paar taken op de lijst die misschien wat moeilijker zijn om te volbrengen, zoals het beveiligen van backstage-toegang voor jullie beiden.

Degenen die de uitdaging aangaan en die willen solliciteren, kunnen dat doen via de website van Hush Hush.