Miljoen twitteraars helpen man aan puppy

Miljoen twitteraars helpen man aan puppy

Toen Ryan Sesselman een dierenwinkel binnenstapte, viel hij meteen voor de charmes van een lieve puppy. Hij stuurde een foto van het schattige beestje naar zijn moeder en vroeg: "Hoeveel retweets heb ik nodig om haar te krijgen?"

Onmogelijke opdracht

De moeder van de 19-jarige student was niet meteen enthousiast om het dier te adopteren. "NEEEE!", was haar instinctieve reactie. Daarna stuurde ze al lachend dat haar zoon de pup mocht adopteren, wanneer hij een miljoen retweets verzamelde op Twitter.

She's tough. But she's worth it pic.twitter.com/iBg7XMQdhL

— Ryan Sesselman (@RyanSesselman) June 9, 2018

Uitdaging aanvaard

Eerst was Sesselman vrij sceptisch of hij die grote hoeveelheid retweets zou behalen. Hij ging de uitdaging toch aan en postte enkele foto's van hem en de viervoeter op Twitter.  Het grappige verhaal liet de twitteraars niet koud en al snel werd de post 1,1 miljoen keer gedeeld.

Enkele dagen later ging de gelukzak opnieuw naar de dierenwinkel om zijn hondje op te halen. "Welkom in de familie, Milli. Heel erg bedankt allemaal", schreef de student op Twitter. Zijn mama en de puppy lijken het ook goed met elkaar te kunnen vinden.

Welcome to the family Milli. Look at her and mom they love each other already!!! If any of you want to see more pictures of her she has an Instagram called “millithesheperd”. Thank you all so much. Truly amazing. pic.twitter.com/yqsAP2IavS

— Ryan Sesselman (@RyanSesselman) June 15, 2018