Miley Cyrus: "Van mijn man mag ik met vrouwen vrijen"

Miley Cyrus: "Van mijn man mag ik met vrouwen vrijen"

Miley Cyrus trouwde in december vorig jaar met ‘The Hunger Games'-acteur Liam Hemsworth (29). Aangezien Hemsworth een nuchtere Australiër is die in het klassieke liefdespatroon gelooft, vragen heel wat mensen zich af of Miley nu nog wel haar prettig gestoorde zelve kan zijn.

Niet jaloers

De 26-jarige zangeres beweert dat haar huwelijk niets afdoet aan haar extravagante levensstijl. En dat geldt ook voor hem. “Liam en ik hebben een heel open huwelijk. We kunnen veel van elkaar verdragen en zijn helemaal niet jaloers. Ik heb er alle begrip voor als hij eens met een andere vrouw wil kussen. Zeker tijdens het opnemen van een film of zo. Iedereen weet dat filmperiodes heel intens zijn. Dat er dan geknuffeld of gezoend wordt is niet meer dan logisch. En dat mag van mij. Maar daar blijft het dan best wel bij”, lezen we in TV Familie.

Ontembare gevoelens voor vrouwen

De zangeres van onder meer ‘Nothing Breaks Like a Heart' eist toch net iets meer vrijheid op als het aankomt op seks. Al doelt ze dan voornamelijk op avontuurtjes met vrouwen. “Liam beschouwt het niet als bedrog als ik iets met een vrouw doe. Hij weet maar al te goed dat ik ook voor een vrouw kan vallen. Eerlijk gezegd: ik heb af en toe genegenheid van een vrouw nodig. Ik heb soms niet te bedwingen gevoelens voor iemand van m'n eigen geslacht. Noem het lust, noem het wat je wil. Soms zie ik een meisje en wil ik haar kussen. En dan doe ik dat ook gewoon. Voor Liam zou het geen probleem zijn als ik met een vrouw in bed beland. Tenminste: zolang het iets puur fysieks is. Er kan natuurlijk geen échte liefde aan te pas komen. Want dan zou ik hem bedriegen”, klinkt het.