«?Mijn job is één groot avontuur?»

«?Mijn job is één groot avontuur?»

Dries de paepe

Leeftijd? 30 jaar

Functie? QHSSE advisor

Bedrijf? jan de nul group


Wat houdt je job in?

“Als QHSSE Advisor sta ik in voor het controleren van de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en het milieu op de internationale projecten van Jan De Nul Group. Ik overleg met de projectmanagers, maak risicoanalyses op en stel verbeterpunten voor.”

Wat vind je interessant?

“Ik werk twee maanden in het buitenland en ben dan één maand thuis. Zo heb ik al heel wat van de wereld gezien: Nigeria, Australië, Rusland, het Midden-Oosten tot en met Irak. Eén dag per week heb ik vrijaf. Ideaal om de regio te verkennen. Vaak ga ik snorkelen, wandelen in de natuur of steden bezoeken.”

Wat weten de mensen niet?

“Een job bij Jan De Nul is avontuurlijk. Je weet nooit waar ergens ter wereld je terechtkomt omdat je wordt aangenomen voor een functie en niet voor een project. Wanneer er geen stad dichtbij het project ligt, worden er kampen met alle faciliteiten gebouwd voor de medewerkers.”

Hoe groei je door binnen Jan De Nul?

“Als starter word je eerst ingezet op kleinere projecten. Na verloop van tijd krijg je grotere projecten toegewezen met meer verantwoordelijkheid. Vandaag leid ik ook starters op en coach ik ze waar nodig.”