Metro's Leesclub - Januari

Metro's Leesclub - Januari

Zit jij altijd met je neus in de boeken?

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro's Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. Deze maand is het de beurt aan jullie ‘Noord' van Sien Volders. Hieronder kan je alvast een voorsmaakje krijgen:

“In de vroege jaren tachtig trekt Sarah, een jonge zilversmid op een kantelpunt in haar leven, voor een tijd naar het noorden. Ze komt in een afgelegen goudzoekersstadje terecht en ontmoet er Mary, die de enige winkel en het postkantoor uitbaat. Het pad van beide vrouwen kruist dat van twee mannen: mannen die leven voor muziek, vrijheid en het ongetemde bestaan. Gaandeweg leert Sarah hoe Mary's leven een voorafspiegeling is geweest van het hare en wat het betekent vrij te zijn.”

Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 31 januari dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Studio Brussel-man Stijn Van de Voorde is deze maand Metro's Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie ‘Noord' van Sien Volders.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub.

De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Niet bij de eerste 10?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar ;)

Fill out my online form.