Metallica palmt op 16 juni Koning Boudewijnstadion in

Metallica palmt op 16 juni Koning Boudewijnstadion in

Op 16 juni volgend jaar zal de grond rond het Koning Boudewijnstadion daveren. Niet omdat Romelu Lukaku er weer drie in het mandje heeft gelegd, maar omdat de mannen van Metallica dan langs ons land passeren. De metalband houdt volgende zomer een arenatour en België staat ook op de lijst. Voor hun voorprogramma hebben ze Ghost en Bokassa opgetrommeld.

De heren van Metallica zijn levende legendes in de metalwereld. Hun albums zijn legendarisch en worden beschouwd als een mijlpalen in de geschiedenis van de zware gitaren, maar ook hun livereputatie is indrukwekkend. Dat bewezen ze vorig jaar nog maar eens tijdens een tournee die hen langs de grootste zalen van Europa bracht. Deze keer kiezen ze voor de openlucht.

Tickets vanaf 77 euro

De ticketverkoop start op vrijdag 28 september om 10 uur. Tickets kosten 137,85 euro (staanplaatsen golden circle), 120,57 euro (eerste categorie zitplaatsen), 109,77 euro (tweede categorie zitplaatsen), 98,97 euro (derde categorie zitplaatsen, staanplaatsen middenplein en tickets voor andersvaliden), 88,17 euro (vierde categorie zitplaatsen) en 77,37 euro (vijfde categorie zitplaatsen).