Met deze update kan je Pokémon Go spelen in GTA 5

Met deze update kan je Pokémon Go spelen in GTA 5

De tijd dat alleen onze wereld de enige echte werkelijkheid was, is al lang voorbij. Tegenwoordig moet ons universum de tijd en aandacht van zijn bewoners delen met de werelden die huizen op harde schijven en gigantische servers. "The revolution will not be televised, it will be digitalized", horen we zelfverklaarde "hippe" vaders al zeggen.

Het was dus maar een kwestie van tijd voor Pokémon Go, na de verovering van onze aardse omgeving, ook in de wereld van de bits and bytes zou opduiken. GTA 5 neemt de koe bij de horens en heeft in zijn nieuwste update een Pokemon-feature gestoken. Maar het paradepaardje van Rockstar geeft er in zijn gekende stijl een eigen touch aan.

Dankzij de aanpassing krijg je als speler zes Pokéballen tot je beschikking. Die kan gebruiken om NPC's (non-player-character), of dus gewoon computergestuurde passanten, te vangen. Je moet hen dan wel eerste een digitaal pak rammel geven, anders kruipen ze opnieuw uit de Pokébal. Als je ze gevangen hebt, kan je ze later inzetten in een gevecht met een andere speler.

Lees ook

Foto Rockstar