Met deze oorwarmers kan je muziek beluisteren

Met deze oorwarmers kan je muziek beluisteren

Naar muziek luisteren en handenvrij bellen is niet altijd een pretje in het koude weer. Je handen verkleumen en handschoenen zijn niet al te praktisch. Samantha Tran en Jason Yeh vonden daar een handige oplossing voor: de Sound Huggle, een hoofdtelefoon die als twee druppels water lijkt op oorwarmers.

Handig warm

De Sound Huggle houdt niet alleen je oren warm, maar werkt ook draadloos. Via Bluetooth kan je het opvallende gadget verbinden met een smartphone en naar muziek luisteren of bellen zonder een warboel van kabels. Je kan hem met een MicroUSB opladen en hem dan tot wel negen uur gebruiken.

Daarnaast is het ook een hebbeding voor fashion-lovers. Door het mooie design kan je de oorwarmers combineren met elke outfit en niemand ziet dat je eigenlijk een headset op hebt. Bovendien kan je de Sound Huggle ook gemakkelijk in je tas vervoeren. Doordat de hoofdband flexibel is, kan je ze opvouwen en erg compact maken.

Prototype

Helaas is er momenteel alleen nog maar een prototype van de Sound Huggle. Hoewel het een winteraccessoire is, wordt het gadget pas ten vroegste in maart verkocht. We zullen dus nog een een jaartje moeten wachten alvorens we de koude kunnen trotseren met de oorwarmers.