Met deze droomprins wil je niet op date

Met deze droomprins wil je niet op date

Voor je van stapel loopt, de Cinderfella is geen man met een vreemde fetisch voor glazen muiltjes. Michelle Martin, een blogger bij The Huffington Post, beschrijft dit type als een heerschap die wanhopig op zoek is naar een beetje emotionele en fysieke intimiteit, en hij hoopt dat zo snel mogelijk te vinden. Of zoals Martin het beschrijft: "Cinderfella's willen passie en vuurwerk. Ze willen voelen dat ze leven. En dat het liefst bij de derde date."

Ze willen met andere woorden van hun sokken geblazen worden door een overdosis zeemzoete romantiek die alleen voorkomt in Disneyfilms. Terwijl moet jij de perfecte partner spelen die hun leven compleet maakt. Ook al lijkt hij veelbelovend, jouw sprankelende persoonlijkheid kan hem geen nougatbollen schelen. Als een blinde mol is hij enkel bezig met de rol van de brave, lieve Assepoes die jij kunt vervullen.

https://giphy.com/embed/13EQGGCGE1FH0c

via GIPHY

De Cinderfella zal er bovendien alles aan doen om je stapelverliefd te maken. Hij zal je overladen met liefdevolle geschenkjes, je verrassen met een boeket bloemen of je om de haverklap wegkapen voor romantische weekendjes. Die egostreling kan best spannend zijn, maar probeer je toch niet te laten meeslepen met zijn enthousiasme. Vanaf de romance een serieuzer kantje krijgt, nemen ze de benen. Een gewaarschuwd vrouw is er twee waard.