Met deze cadeautjes onder de 15 euro scoor je zeker op Vaderdag

Met deze cadeautjes onder de 15 euro scoor je zeker op Vaderdag

Bierpakket

Houdt je papa van bier? Dan is een bierpakket een ideaal cadeau. Je kan een pakket kopen met het lievelingsbier van je vader, maar je kan ook kiezen voor eentje met verschillende soorten. Voor ieder wat wils dus.

Bier
Bier - Foto Unsplash

Vinylplaat

Als je papa een muziekliefhebber is, dan is een vinylplaat perfect. Vinylplaten zijn helemaal terug van weggeweest en gaan heel lang mee. Ga op zoek naar een plaat van je vaders favoriete artiest of band. Je kan er online vinden of ga langs bij een platenwinkel in je buurt.

Vinyl plaat
Vinyl plaat - Foto Unsplash

Drinkbus

Een drinkbus is echt voor iedereen geschikt. Je papa kan die meenemen naar het werk of gebruiken tijdens het sporten. Kies eentje met een tof design, tenzij je vader het liever sober heeft: dan kan een neutrale kleur natuurlijk ook.

Sokken

Een nieuw paar sokken kan je papa altijd wel gebruiken. Het is niet meteen het meest spannende en originele cadeau, maar kousen in een toffe print of kleur, bijvoorbeeld eentje met mini-hamburgers op of in het kakigroen, zullen hem zeker verrassen.

Powerbank

Een powerbank is echt een heel handig cadeau. Je papa kan er zijn gsm altijd en overal mee opladen. Gedaan met die lege batterij dus. Kies best eentje met meerdere oplaadbeurten. Je vindt er online of in een elektronciawinkel.