Met deze 5 tips kom je de regenachtige dagen door

Net nu we eindelijk een terrasje kunnen doen, regent het non-stop. Maar wat kan je dan nog doen als het regent? Hier vind je enkele tips.

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

Bezoek een museum

Je hoeft natuurlijk niet thuis te blijven als het regent. Breng daarom eens een bezoekje aan een museum. Zo kan je momenteel de expo 'Real Bodies' bezoeken in Antwerpen. Je leert alles over de wondere wereld van het menselijk lichaam. De moeite waard dus om eens een kijkje te gaan nemen.

Organiseer een filmavond

Er is niets zo tof dan op een regenachtige dag gezellig onder een dekentje een film kijken. Organiseer daarom samen met je gezin of met je knuffelcontact een filmavond. Kies een goede film, neem er wat snacks bij, plof in je zetel en de filmavond kan starten.

Bak een taart of cake

Heb je zin om nog eens je bakkunsten boven te halen? Dan is een druilige dag het perfecte moment. Je kan brownies of een appeltaart maken. Een red velvet cake is alvast onze favoriet.

Ruim je kleerkast op

Haal je innerlijke Marie Kondo in je naar boven en maak kom af met die uitpuilende kleerkast. Kleren die je niet gelukkig maken of die niet meer passen doe je weg en geef je aan de Kringwinkel of verkoop ze via Vinted.

Breng een bezoekje aan de Ikea

Wat is er leuker dan een bezoekje brengen aan de Ikea. De winkel is overdekt en dus helemaal regenproof. Maak op voorhand een lijstje met je nog nodig hebt. Probeer niet met meer naar buiten te komen dan wat er op je lijstje staat. Heb je eigenlijk niets nodig? Dan kan je ook er gewoon eens rondwandelen of Zweedse balletjes kopen in de shop.