Mensen met een grote passie voor politiek hebben betere seks

Mensen met een grote passie voor politiek hebben betere seks

De mensen die de politiek gepassioneerd volgen, getuigen met 13% meer orgasmen van een pittiger seksleven. Volgens de enquête heeft ook specifiek de politieke voorkeur een effect op de bedrijvigheid tussen de lakens. Supporters voor Donald Trump geven aan zich 99% vaker te filmen dan tijdens de daad dan voorstanders van Hillary Clinton. Bovendien hebben Trump-fanaten 54% meer kans op vijf ex-lieven of meer, terwijl slechts iets meer dan 1% seks verwacht tijdens de eerste rendez-vous.

Clinton-stemmers liegen massaal over het aantal bedpartners. Meer dan de helft wil kinderen en ongeveer een derde van hen wacht op ‘de ware'. Fysiek contact hoeft niet op de eerste date, maar 70% hoopt op een discussie over politiek.

Als je een tweede afspraakje wilt scoren bij een Republikein, dan ga je het best voor een duur restaurant, sushi of eten uit het Midden-Oosten. Je verhoogt ook je kansen als je praat over een politiek onderwerp (75%), als je je orale verleidingskunsten boven haalt (278%) of ronduit in bed duikt (148%).

Een Democraat strik je voor een tweede date door sushi bij een cocktail te bestellen. De kans om opnieuw uitgevraagd te worden stijgt als je praat over het huwelijk (64%) of over politieke kwesties (80%). Als er niets fysieks gebeurt tijdens het eerste onderonsje, dan verkleint de kans op een tweede ontmoeting met een Democraat met 67%.

Ongeveer een kwart van de vrouwelijke singles verkiezen Marc Rubio als aantrekkelijkste presidentskandidaat, terwijl een vierde van de heteromannen Donald Trump zouden kussen.

Foto Pexels