Mel B met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Mel B met spoed opgenomen in het ziekenhuis

De 43-jarige Melanie Brown, beter bekend al Scary Spice, is vrijdag met spoed opgenomen in het Londense Moorfields Eye Hospital. Dat meldt de Britse krant The Sun. De zangeres raakte in paniek toen ze haar gezichtsvermogen plots verloor. Mel B is al twintig jaar blind aan haar linkeroog ten gevolge van een verkeerd afgelopen laserbehandeling. Nu liet haar rechteroog het afweten waardoor de zangeres voor een tijdje volledig blind was.

Tournee niet afgelast

De ster had veel pijn en droeg een ooglapje toen ze aankwam in het ziekenhuis. "Ik kan helemaal niets meer zien. Ik ben volledig blind", zei de zangeres volgens de tabloid. Ze kreeg een snelle en goede zorg toegediend; waarna de Britse haar gezichtsvermogen terugwon. Niettemin zal ze nog geruime tijd intensieve behandelingen en medicatie nodig hebben. Zodra de situatie onder controle was, verliet Mel B het ziekenhuis om samen met de andere Spice Girls te repeteren voor hun opkomende Britse tournee.

Seks met Geri

Het is niet de eerste keer dat er roet in het eten van hun tournee wordt gegooid. Eerder ontstond er ruzie in de groep nadat Mel B in een interview onthulde dat ze seks had gehad met Geri Horner, beter bekend als Ginger Spice. Toch zeggen de vier vrouwen - Victoria Beckham had het te druk met haar modelijn - dat ze klaar zijn voor vrijdag wanneer ze hun concertreeks aftrappen in Dublin.