Meisje komt naar eindejaarsbal in een doodskist

Meisje komt naar eindejaarsbal in een doodskist

Megan Flaherty kwam op haar bal aan in een lijkwagen, en dat tot grote verbazing van haar medestudenten. Haar date haalde het meisje uit een doodskist om zo naar het feest te gaan. Op sociale media regende het meteen leuke reacties. Zo postte iemand dat ‘Megan had killed it', terwijl andere opmerkten dat ze er ‘drop dead gorgeous' uitzag.

Begrafenisondernemer

Aan de lokale nieuwswebsite NJ.com liet Megan weten dat ze niet alleen in het oog wou springen, maar dat haar stunt ook een referentie is naar haar favoriete beroep. Het meisje wil later graag begrafenisondernemer worden, net als de vriend van de familie die haar in de lijkwagen naar het bal had gebracht.

"Ik heb eerst mijn date op de hoogte gebracht, zodat hij niet te hard verschoot", zei Megan. Ze had verwacht dat mensen het raar gingen vinden, maar niet dat ze viraal zou gaan op het internet. "Ik ben een rustig persoon op school, dus mensen hadden het niet zien aankomen." Haar entree kon ook rekenen op tegenstand, omdat sommige leerlingen het nogal luguber vonden.

Hieronder kan het filmpje bekeken worden van de bizarre aankomst van Megan op haar bal.

https://www.youtube.com/watch?v=bJJTmMWdlg0