Meisje geprezen voor haar eerlijkheid: "volgens mij gaat je vriendje vreemd"

Meisje geprezen voor haar eerlijkheid: "volgens mij gaat je vriendje vreemd"

Rebekah Pendley dacht dat ze de vriend van haar klasgenoot Jasmine had betrapt met een ander meisje terwijl ze in de bibliotheek zat. Hoewel ze Jasmine enkel via sociale media kende, twijfelde ze er niet aan om haar te verwittigen. Ze trok een foto van de jongen die wel heel intiem met een ander meisje was en stuurde het bewijs naar haar medestudente.

"Ik heb je vriend herkend"

“Hey meid, we kennen elkaar niet maar we volgen elkaar al een tijdje op Twitter. Ik ga ook naar de universiteit van Texas in San Antonio", stuurde Rebekah naar Jasmine. "Ik ben in de bibliotheek en ik denk dat ik je vriend hier heb herkend van alle foto's op je account. Laat het me weten als ik hem moet confronteren, ik ben hier nog wel een tijdje.”

Grappig voorval

Jasmine stelde de verwittiging op prijs, maar vond het tegelijk hilarisch. De jongen op de foto bleek namelijk niet haar lief te zijn. "Bedankt om het me te melden meid, maar dat is mijn vriend niet", stuurde ze terug. "Hij heeft een identieke tweelingbroer. Dat is hij op de foto, met zijn vriendin.”

Het meisje postte het bericht op Twitter waar het al bijna 250.000 likes kreeg. In de reacties wordt Rebekah als een heldin beschreven. “Je bent geweldig, dit heeft mijn geloof in goede vrouwen helemaal hersteld", klinkt het.

So my boyfriend has a identical twin brother and someone thought my boyfriend was cheating on me but it was really his brother and his girlfriend ??? thanks for having my back though girl ? pic.twitter.com/kp3d4D6dmZ

— Jasmine (@JasmineRios5) December 13, 2017