Meghan Markle bevallen van een flinke zoon

Meghan Markle bevallen van een flinke zoon

"De bevalling van de hertogin is vanmorgen in de vroege uren gestart. De hertog van Sussex was aan de zijde van Hare Koninklijke Hoogheid", aldus Buckingham Palace.

"De hertogin en de baby zijn allebei gezond en wel, en het koppel bedankt het publiek voor hun gedeelde enthousiasme en steun tijdens deze heel speciale tijd in hun leven. Meer details zullen de komende dagen worden gedeeld."

Gelukkige prins Harry

Een zichtbaar gelukkige prins Harry deelde de geboorte ook persoonlijk mee voor de camera's in Windsor. "Het was de meest ongelofelijke gebeurtenis die ik me ooit had kunnen voorstellen", zei hij. "Dit kleine ding is absoluut om voor te sterven, dus ik ben gewoon dolgelukkig."

De baby werd volgens Harry een beetje te laat geboren, maar een naam heeft hij nog niet. Het publiek zal de pasgeborene waarschijnlijk over twee dagen te zien krijgen, zei hij nog.

Aankondiging

Het eerste kindje van prins Harry en zijn vrouw is zevende in lijn voor de troon. Het jongetje zal naar verwachting zowel de Britse als de Amerikaanse nationaliteit dragen. Het echtpaar kondigde de zwangerschap aan op 15 oktober 2018, op hun eerste dag van hun officiële bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#royalfamily #royal #royalty #windsorcastle #buckinghampalace #kensingtonpalace #britishroyalfamily #royals #hermajesty #britishroyalty #princecharles #britishroyals #crown #britishmonarchy #QueenElizabethII #godsavethequeen #windsor #princessdiana #princesscharlotte #princeharry #meghanmarkle #Royalwedding #princewilliam #katemiddleton #thequeen #monarchy #princegeorge #queenelizabeth #Westminster #RoyalBaby

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@britishmonarchy) op

Lees ook : Meghan Markle viert babyshower in alle rust in New York

Meest gelezen
 1. greythumb

  Model excuseert zich bij ouders voor doorzichtige jurk tijdens modeshow (foto)

 2. bertdelphinethumb

  ‘Temptation’-Delphine volledig in paniek nadat Bert DIT doet: «Ik had het sowieso verwacht, maar NU al?!» (video)

 3. jolienbgthumb

  Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ is nog steeds vrijgezel: «Ik vraag me af of ik nog ooit verliefd ga worden»

 4. Cureus

  Man heeft gênante aandoening: ejaculeert uit achterwerk en laat winden uit geslachtsdeel

 5. ingeborgspijt

  Ingeborg excuseert zich voor mening over vaccinatie: «Het was grappend bedoeld»