Meer dan acht miljoen mensen zijn in ban van een citroen

Meer dan acht miljoen mensen zijn in ban van een citroen

Michael Sakasegawa filmde bijna twee minuten een citroen, die in de goot naar beneden rolde, en plaatste dit op Twitter. De reacties zijn overweldigend. Meer dan acht miljoen mensen keken gebiologeerd naar het stuk fruit, dat een dappere poging doet het einde van de weg te bereiken. En spoiler-alert, de citroen blijft helaas steken op een verdord blaadje.

Today as I was walking home after my run I saw a large lemon rolling down the hill. It kept rolling for about a quarter mile. And now you can see it, too. pic.twitter.com/dQoHi4RrXS

— Mike Sakasegawa (@sakeriver) July 11, 2018

Tennisbal

Sakasegawa was net klaar met zijn hardlooprondje toen hij de citroen zag rollen en besloot dit te filmen, vertelt hij aan Buzzfeed. "Ik moest rennen om het bij te houden, ik dacht eigenlijk dat het een tennisbal was." Na bijna twee minuten komt het stuk fruit tot stilstand aan het einde van de straat.

Hij neemt de citroen mee naar huis, weegt hem en vraagt zich af wat hij moet doen met zo'n grote citroen. "Zijn volgers opperden limonade maken, in de tuin planten of een instagramaccount voor het fruit maken. Sakasegawa weet voorlopig nog niet wat het lot van zijn citroen wordt.