Media Markt stunt met geschenkkaartenactie

Media Markt stunt met geschenkkaartenactie

Ben jij al een tijdje de aankoop van je nieuwe koelkast aan het uitstellen? Is je computer dringend aan vervanging toe of wacht je op het juiste moment om eindelijk een grotere televisie te kopen? Misschien is dit wel het juiste moment daarvoor. Nog t.e.m. 10 november krijg je namelijk bij Media Markt een geschenkkaart bij je aankoop cadeau. De grootste elektronicaketen van Europa stunt al sinds gisteren opnieuw met hun jaarlijkse Meer Kopen Is Meer Krijgen-campagne, een actie die van toepassing is op een grote reeks elektronicaproducten.

Het principe van de actie blijkt bijzonder simpel. “Klanten krijgen per aankoopschijf van €100 een geschenkkaart van ons cadeau t.w.v. €10. Daar hoeven ze niets anders voor te doen,” zegt Sven Degezelle, CEO van Media Markt België. De winkelketen staat garant voor scherpe acties. Daarom gaat Media Markt nog een stapje verder. “Voor klanten die producten aankopen met een totale waarde vanaf €1.000 verdubbelen we de waarde van de geschenkkaart,” vertelt hij.  In dat geval ga je dus naar huis met een waardebon van minstens €200.

Vrijwel alle topmerken in elektronica doen mee aan de actie: televisies, computer, telecom, hifi, navigatie, car-hifi, MP3, huishoudelektro, foto en video, Blu-ray- en dvd-spelers. Voor een volledige lijst van producten en de actievoorwaarden, zie op de website van Media Markt of in de winkels.

Uiteraard kan je ook online genieten van de actie. Je hoeft zelfs de zetel niet uit te gaan om je favoriete producten aan te kopen. Wil je snel je nieuwe toestel in huis willen? Geen probleem, want Media Markt levert alle goederen een dag later gratis thuis.

Media Markt wil zijn Belgische klanten duidelijk laten genieten van deze stunt. “De winkelvoorraden zijn overal goed aangevuld. We zijn voorzien op enkele drukke dagen,” zegt Sven Degezelle.

Rekenvoorbeelden, een volledige lijst met producten en de actievoorwaarden kan je terugvinden op www.mediamarkt.be