Medewerkers universiteit sturen bizarre mail rond naar studenten

Het personeel en de studenten van een universiteit hebben een vreemde mail ontvangen. Ze kregen de vraag te stoppen met een grote boodschap te doen in douches en vuilnisbakken op de campus.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

Op de Schotse Strathclyde University hebben ze op de afdeling Technology and Innovation te maken met fecaliën die achtergelaten worden in douches en vuilnisbakken. Dus besloten de eigenaars iedereen via mail op de hoogte te brengen. Ze denken dat de multiculturele bevolking op de afdeling de oorzaak kan zijn, meldde Glasgow Live.

Andere toiletmanieren

"Mensen vinden het normaal om in vuilnisbakken en douches te kakken, dus voel ik mij verplicht om alle TIC-bewoners eraan herinneren dat de toiletten voor dat specifieke doel zijn voorzien", stond er te lezen in de mail.

“Ik stel het op prijs dat de studenten multiculturele achtergronden hebben en verschillende landen verschillende methoden hebben op het vlak van toiletmanieren. Maar hier zijn we in het Verenigd Koninkrijk en gebruiken mensen het toilet”, klonk het verder.

Had niet gemogen

Onmiddellijk daarna werd een mail verzonden waarin stond dat voorgaande bericht niet had mogen verstuurd worden. Het zou te veel studenten en medewerkers tegen de borst gestoten hebben.