Man vindt gestolen hond terug na twee jaar

Man vindt gestolen hond terug na twee jaar

Ongeveer twee jaar geleden kreeg Jose van Columbus, Wisconsin, te kampen met harde tijden. Hij ging door een scheiding, verloor zijn huis, werd dakloos en had geen andere keuze dan te leven in zijn voertuig. Gelukkig kreeg hij veel vriendschap van zijn hond Chaos - tot hij die kwijtraakte.

Jose kreeg Chaos toen die nog een puppy was. "Chaos hielp me door zo veel in mijn leven, en ik nam hem overal met mij mee!", aldus Jose. Op een dag nam een vriend van een vriend de hond tijdelijk over om te helpen, maar weigerde die na drie maanden terug te geven. "Ik dacht niet dat ik zou mijn hond nooit meer te zien", zei Jose, die diepbedroefd was.

Een paar dagen geleden werd de hond gevonden in South Beloit en naar het asiel gebracht. Gelukkig droeg het beestje een nationaal identificatienummer. Jose werd opgebeld, en kon het heuglijke nieuws amper geloven. "Ik was sprakeloos en ik kon niet stoppen met lachen."

Zelfs na twee jaar herkende de hond na een paar snuffels zijn baasje met veel vreugde. Jose is de vinders ongelooflijk dankbaar. "Er valt een enorm gewicht van mijn schouders. Nooit ben gelukkiger geweest dan nu."