Man uitgelachen door omstaanders wanneer hij de ‘hilarische’ naam van zijn hond roept

Man uitgelachen door omstaanders wanneer hij de ‘hilarische’ naam van zijn hond roept
Pexels

De man doet zijn verhaal op Reddit. Hij maakte onlangs een wandelingetje met zijn hond in Het Nationaal park Lake District in Cumbria (Engeland). Op een bepaald moment loopt zijn hond weg van hem in de richting van de rivier. Hij raakt haar uit het oog en begint haar te zoeken aan de rivier.

Bizar tafereel

Nu wil het toeval dat zijn hond ‘River’ heet. De man begint dus ‘River’ in het rond te roepen in de hoop dat ze snel terugkomt. «Een dikke minuut lang stond ik daar ‘River’ te roepen. Er stonden mensen op de brug boven ons en gezinnen rond ons die aan het picknicken waren. Ze waren allemaal aan het lachen omdat ze totaal niet wisten wat er gaande was. Toen River eindelijk terug naar mij kwam gelopen, hadden ze het door. Ik moet er nog steeds om lachen», klinkt het.

Herkenbaar

Heel wat Redditers kenden gelijkaardige situaties. «De hond van mijn buren heette ‘Danger’. Toen ik met mijn fiets langs hun huis reed, riep mijn buur plots ‘Danger! Danger’. Dat was hilarisch», en «De hond van mijn vader heette ‘Echo’. Mensen keken hem ook bedenkelijk aan wanneer hij ‘Echo’ riep in het park zonder hond in zijn buurt», klinkt het onder meer in de reacties.