Man stuurt dankzij vrouw Super Mario-cv naar bedrijven

Man stuurt dankzij vrouw Super Mario-cv naar bedrijven

James-Boowie Wooler had aan zijn vriendin Shannon-Marie Tanner gevraagd om zijn cv voor hem op te maken. De echtgenote zag hierin haar kans om hem een lesje te leren. "Ik werkte vroeger als werkconsultant, waar ik mensen hielp om weer aan een job te geraken", zei Tanner aan Metro.co.uk. "Ik heb dus al veel cv's geschreven in mijn leven. Mijn echtgenoot wou dat ik de zijne schreef, maar hij wou er zelf niet bij helpen." Ze besloot dan maar om zijn hele cv op basis van het Super Mario-thema te schrijven.

Nintendofreak

"Ik dacht eens een grap uit te halen om hem aan te tonen hoe belangrijk het is om een inbreng te hebben en verantwoordelijkheid te nemen in de zoektocht naar een job", vertelde ze. "Hij is een Nintendofreak en heeft zich als eens verkleed als Mario, dus was het niet ver zoeken."

Foutieve versie

Ze had ook een professioneel exemplaar opgemaakt voor haar man, maar stuurde per ongeluk de Super Mario versie door. "Mijn man had het niet meer nagekeken en stuurde de foutieve versie door naar toekomstige werknemers", zei Tanner. "Hij kreeg maar geen respons, wat we raar vonden aangezien hij voor meerdere jobs had gesolliciteerd."

Na enige tijd werd duidelijk wat het probleem was. Gelukkig kon haar man ermee lachen en ze verzekerde hem dat nu wel het juiste cv online stond. De man had wel een waardevolle les geleerd, kijk altijd na welke informatie je doorstuurt.