Man spendeert pensioen van overleden vrouw aan pizza

Man spendeert pensioen van overleden vrouw aan pizza

De 68-jarige vrouw overleed een tijd terug in haar flat in Belfast. Haar dood werd maandenlang door niemand opgemerkt, tot de dader in kwestie begon te merken dat de post van zijn onderbuurvrouw zich wel erg begon op te stapelen. De Brit forceerde de deur en ontdekte het lichaam van zijn buurvrouw.

Mensen met gezond verstand zouden logischerwijs de politie bellen, maar daar dacht de 24-jarige man anders over. Hij liet de vrouw liggen en stal haar bankkaart.

Visman 

In totaal gaf Sharkey volgens Britse media 11.700 pond uit van de vrouw. Waaronder dus duizenden ponden aan pizza. Zijn liefde voor pizza leverde hem na verloop van tijd zelfs een bijnaam op. Ze noemden hem 'de visman', omdat hij graag ansjovis op zijn punten lustte. Toen agenten uiteindelijk de woning van de man binnenvielen, ontdekten ze stapels met lege pizzadozen. De man is vorige maand al schuldig bevonden aan elf strafbare feiten, maar moet nog wel worden veroordeeld. De rechter vertelde hem vrijdag dat een celstraf bijna niet te vermijden is.