Man ontvangt eindelijk postkaart uit 1940

Man ontvangt eindelijk postkaart uit 1940

Mensen klagen wel eens dat de post veel te traag is, maar in Amerika gaat dat nog een stapje verder. Enkele dagen geleden ontving een man uit Oregon in de Verenigde Staten een postkaartje dat verstuurd was in 1940.

Het postkaartje was geadresseerd aan Florence Marion van Butte Falls, die overleed in 1952. Het postkaartje kwam vorig jaar, ietsje te laat, aan in Butte Falls. Een medewerker van de Amerikaanse postdienst wist niet goed wat ze moest doen met het kaartje, aangezien de persoon aan wie het gericht was al meer dan 60 jaar dood is. Ze besloot daarom om te beginnen zoeken naar familie van de overleden vrouw.

Na tien maanden zoekwerk was Alan Marion gevonden, de achterkleinzoon van Florence. Hij was dolgelukkig dat alle stukjes op z'n plaats vielen en dat hij nu het kaartje krijgt.

Het is niet duidelijk hoe het komt dat het kaartje nu plots aankomt. Van de verzender is niets geweten en het is ook niet bekend hoe het kaartje plots terug in de omloop is gekomen. Een medewerker van de post denkt dat het mogelijk is dat het kaartje ergens verloren raakte in een schuif en nadien terug gevonden werd toen het meubel van eigenaar wisselde. Het zal waarschijnlijk nooit geweten zijn hoe het komt dat het postkaartje 74 jaar te laat aankomt.