Man krijgt hamburger met wel heel bizar sausje

Man krijgt hamburger met wel heel bizar sausje

Curtis Mays ging samen met zijn dochter en kleindochter op restaurant om Vaderdag te vieren. Dat etentje is hem niet goed bekomen. De kok had namelijk in zijn bord gespuugd. Toen de man zijn hamburger naar binnen speelde, was hij zich van geen kwaad bewust. Het was pas toen hij de rekening gepresenteerd kreeg dat hij twee keer moest slikken.

EXCLUSIVE: On a scorching hot summer night, what's better than a cold brew? Pair it with a juicy burger.

Cheddar cheese, well done, toast bread, please spit in it too! Don't forget the mayo! Wait... spit?! At 11pm we'll tell you which beer garden and what the manager told us. pic.twitter.com/45FWLNsTvS

— CeFaan Kim (@CeFaanKim) June 18, 2018

Extra speeksel

"Kaas, goed doorbakken, toastbrood en spuug er alstublieft ook op", staat er op het ticketje te lezen. Mays had zijn bord mooi leeggegeten, maar voelde zich meteen misselijk worden na het lezen van het briefje. Dat vertelde hij aan Amerikaanse televisiezender ABC 7.

Hij sprak de serveerster erop aan, maar zij had geen duidelijke uitleg waarom ze zoiets geschreven had. Volgens de man leek de vrouw zeer vriendelijk toen ze de bestelling opnam. Er was wel wat verwarring rond de bestelling, maar dat is volgens de manager van het retaurant geen reden om zo'n stunt uit te halen. Hij heeft de werkneemster dan ook onmiddelijk ontslagen. Mays heeft zijn geld teruggekregen.