Man krijgt bionische penis

Man krijgt bionische penis

Toen Mohammed Abad een kind was, maakte hij een verschrikkelijk ongeluk mee. Hij werd bijna 200 meter meegesleurd door een wagen en liep zo ernstige letsels op aan zijn dijen en genitaliën. Het ongeval zorgde ervoor dat Abad nooit seks kon hebben, maar daar komt nu verandering in voor de 43-jarige inwoner van Edinburgh. De Britse krant The Sun bericht immers dat hij nu beschikt over een bionische penis.

Drie jaar geleden gingen dokters van King's College London aan de slag met getransplanteerd stukje huid van zijn arm. De chirurgen plaatsten de huid op twee opblaasbare tubes, die bediend worden met knoppen in de testikels. "Als ik in actie wil komen druk ik op de aan-knop. Eenmaal ik klaar ben, moet ik op de andere knop duwen. Het is een kwestie van seconden. De dokters hebben me gezegd dat ik moet blijven oefenen", getuigt Abad.

Abad onderging vorige week zijn laatste operatie en popelt nu om zijn nieuwe geslachtsorgaan te gebruiken. "Ik zou er zeker over vertellen aan een potentiële partner. Misschien zijn er wel dames die het willen uitproberen", aldus Abad.