Man klaagt ex-vrouw aan nadat ze uit de biecht klapt over zijn micropenis

Man klaagt ex-vrouw aan nadat ze uit de biecht klapt over zijn micropenis

Op Reddit deelde de vrouw toen haar verhaal, een paar uur nadat ze terugkwam van haar huwelijksreis. "Mijn man is geen religieuze man; hij is 'gewoon een beetje ouderwets met dat soort dingen'. We hebben een paar keer een beetje lopen frunniken, maar we gingen nooit heel ver. Ik probeerde het wel, maar hij stopte het altijd als het 'te ver' ging", schreef ze.

Cocktailworstje

Dus: op de huwelijksnacht vond de 'grote onthulling' plaats. En toen bleek dat zijn salami eerder een cocktailworstje was. "Ben ik nu een rotwijf als ik overstuur ben dat ik gewacht heb tot mijn huwelijksnacht om uit te vinden dat hij waarschijnlijk helemaal niet zo 'ouderwets is' als dat hij zegt dat hij is? Ik wil hem niet aan de schandpaal nagelen en ik weet eerlijk gezegd niet eens hoe ik het onderwerp kan aansnijden (en ik zoek ook geen advies)."

Scheiding

Ze voelde zich voorgelogen: "Gewoon een beetje zo'n halve waarheid, alsof het expres verborgen werd gehouden. Dit was op zijn minst onverwachts." De lezers zijn het veelal eens met de vrouw en vinden het niet kunnen dat haar man het een geheim heeft gehouden. De scheidingsprocedure werd dan ook ingezet.

De man is op zijn beurt ook niet blij met het uit de school klappen van zijn vrouw. Het verhaal ging namelijk viraal. In een update vertelt zijn (ex-)vrouw dat hij bang is dat iemand op zijn werk erachter zal komen dat het om hem gaat en heeft gedreigd haar aan te klagen indien het ooit zover komt. De reddit-post is door een kennis op Facebook gedeeld en volgens de micropenis-man is het slechts een kwestie van tijd voordat het hele verhaal uitkomt.

De vrouw schrijft dat ze haar man geconfronteerd heeft met het feit dat hij pas zo laat vertelde over zijn micropenis: "Hij wilde het wel vertellen voor de trouwerij, maar was bang dat ik hem zou verlaten als ik het zou weten."