Man is iets te eerlijk tijdens datingprogramma: "Voor een vrouw is dat lastig om te horen" (video)

Man is iets te eerlijk tijdens datingprogramma: "Voor een vrouw is dat lastig om te horen" (video)

In de realityshow ‘Lang Leve de Liefde' leren mensen elkaar kennen door 24 uur samen door te brengen. Bij Dewi en Sven begon dat aanvankelijk goed, maar tijdens de vragenronde werd het even iets minder gezellig.

Gevoelig onderwerp

Dewi vroeg aan Sven welk cijfer hij zou geven aan haar uiterlijk. “Een acht”, antwoordt hij. Gevraagd naar wat er dan beter kan, zegt hij: “Misschien iets sportiever”. Dewi vat zijn antwoord niet zo goed op. “Dus je vindt me dik?”, vraagt ze. “Ik vind je niet dik. Dat heb ik toch niet gezegd. Ik zeg wat sportiever, maar dat betekent niet dat je dik bent”, reageert hij.

“Maar er kan dus wel wat af?”, vraagt Dewi. “Niet zozeer iets eraf, maar misschien wat meer afgetraind. Ik moet toch eerlijk zijn? Het is niet boos bedoeld. Komt het slecht aan?”, vraagt hij. “Een beetje wel. Dat is voor een vrouw toch altijd lastig om te horen. Daar kan een vrouw heel onzeker over zijn”, antwoordt ze. “Je moet tevreden zijn met dat wat je hebt”, besluit Sven.

"Niemand is perfect"

Het fragment werd hevig besproken op sociale media. De meeste mensen begrijpen niet goed waarom Dewi er zo slecht op reageerde. “Ze vraagt toch zelf wat er beter kan?”, “Dat zij ontevreden is met een 8 snap ik niet. Ik zou daar heel blij mee zijn” en “Niemand is perfect, dus waarom zou hij dan een 10 geven? Hij geeft op een nette, eerlijke manier zijn mening”, klinkt het onder meer.

Sommigen namen het toch op voor Dewi. “Serieus... Bloedmooi meisje, prachtig gezicht en dan is het weer niet goed genoeg...”, lezen we ook.