Man heeft relatie met 17 vriendinnen op hetzelfde moment

Man heeft relatie met 17 vriendinnen op hetzelfde moment

Een Chinese man kreeg in plaats van geluk bij een ongeluk, dubbel ongeluk. De man belandde in het ziekenhuis na een auto-ongeval én zag zijn bestaan als Casanova als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Yuan uit Changsha had namelijk een relatie met 17 verschillende vrouwen op hetzelfde moment. Met een van de vrouwen had hij een kind en met een andere was hij al 9 jaar samen. Jammer genoeg besloten de vrouwen hem toevallig op hetzelfde moment te bezoeken in het ziekenhuis waardoor hij ontmaskerd werd. De artsen konden hun ogen niet geloven.

"Ik was erg ongerust toen ik hoorde dat hij in het ziekenhuis lag," zei Xiao Li, die al 18 maanden een relatie had met Yuan. "Maar toen ik zag dat er meer en meer mooie meisjes kwamen opdagen, kon ik niet stoppen met huilen."

Ze vertelde dat de andere vrouwen hem financieel steunden. Een van hen had al negen jaar een relatie met Yuan en een andere was de bruiloft aan het voorbereiden.

Het verhaal ging meteen viraal in China en verscheen op verschillende sociale media. Sommige gebruikers bewonderden zijn multitasking terwijl de meeste vrouwen van mening waren dat zijn vriendinnen iets hadden moeten merken.