Man duwt zijn zwangere vrouw van berg om DEZE egoïstische reden

Man duwt zijn zwangere vrouw van berg om DEZE egoïstische reden

Wang Nan en haar echtgenoot bezochten onlangs het Pha Taem National Park in Thailand. Ze zouden vanop de top samen genieten van de zonsopgang, maar toen ze daar aankwamen, duwde de man zijn zwangere vrouw van de berg. De 32-jarige vrouw kwam 34 meter lager terecht, maar overleefde de val, die gebroken werd door bomen, en bleef bij bewustzijn. Ze liep breuken op in haar linkerdij, arm, sleutelbeen en beide knieën. Het ongeboren kindje was ongedeerd.

Ander verhaal

De vrouw riep twintig minuten lang om hulp. Toen de hulpdiensten haar kwamen helpen, en haar man intussen ook weer bij haar was, vertelde het koppel dat de vrouw bovenop de berg haar bewustzijn had verloren en naar beneden viel. Achteraf in het ziekenhuis vertelde de vrouw een heel ander verhaal. Haar man zou haar van de berg geduwd hebben.

Erfenis

De politie vond het al vreemd dat de man zich verdacht gedroeg op de plaats waar de vrouw gevallen was. Reddingwerkers hielpen haar terwijl hij vanop een afstand toekeek. Ook hoorde een tolk hoe Wang achteraf telefoneerde met haar man en hem vroeg waarom hij haar dat had aangedaan.

Achteraf bleek dat de 33-jarige man uit was op haar erfenis van 2,8 miljoen euro zodat hij zijn schulden kon afbetalen. De man komt uit een arm gezin en leeft al een tijdje in de schulden. Zijn vrouw had beloofd om een deel van de schulden af te betalen, maar dat vond de man kennelijk nog niet voldoende.

Hij ontkent de beschuldiging van poging tot moord.

New post (Pregnant tourist says HUSBAND pushed her off Thai cliff) has been published on BangkokJack News - https://t.co/vuRPo7y0Pm pic.twitter.com/EHO31B9eQi

— BangkokJack (@BangkokJackNews) June 18, 2019