Man die gedumpt werd door vriendin, neemt wraak met geniale profielfoto op Facebook

Man die gedumpt werd door vriendin, neemt wraak met geniale profielfoto op Facebook

Een man heeft de breuk met zijn vriendin met een knipoog verwerkt. Zij dumpte hem voor haar baas en vroeg om de Facebookfoto van hun tweetjes te verwijderen. Daar had de man niet veel zin in, dus zocht en vond hij een creatieve oplossing.

Aaron Adams werd onlangs gedumpt na een relatie van acht maanden. Zijn ex-vriendin Sidney Shelby viel als een blok voor haar baas op haar eerste werkdag in een tattooshop en brak vrijwel meteen met Aaron. Sidney vroeg hem om zijn profielfoto op Facebook – waarop ze samen te zien zijn – te verwijderen. De 29-jarige Amerikaan wilde dat niet omdat hij vond dat het een van de enige foto's is waarop hij echt goed staat.

Aangepaste profielfoto

Dus kwam hij op het idee om een groot kruis over haar hoofd te zetten en ‘position available' (positie beschikbaar) op haar arm te schrijven. “Ik heb het idee eigenlijk van Sidney zelf. Ze bleef maar aandringen om mijn profielfoto te veranderen. Ze zei dat het haar niet uitmaakte hoe, als ze er zelf maar niet op te zien was. Ik maak erg weinig foto's van mezelf en ik vond deze foto echt leuk, dus deed ik wat ik deed”, vertelt hij aan Daily Mirror.

De aangepaste profielfoto ging meteen viraal, met meer dan 4.000 reacties en 14.000 delingen. “Jij hebt het internet gewonnen vandaag” en “Savage airlines klaar om op te stijgen”, klinkt het onder meer in de reacties.

OnlyFans

Sidney kan er zelf ook wel een beetje om lachen. “Het enige wat ik daarop te zeggen heb, is dat ik hoop dat hij volwassen kan worden, stopt met het slachtoffer uit te hangen en vrede vindt met de situatie. En ik wil hem ook bedanken voor de reclame voor mijn OnlyFans”, knipoogt ze.

Facebook / Aaron Dalton Adams

Sidney met haar nieuwe vriend, de baas van een tattooshop:

https://www.instagram.com/p/CEFqlm1n0yf/